Jeg er 44 år, hundeejer og bosiddende i Lyngby. Jeg har en akademi- og diplomuddannelse i ledelse. Derudover er jeg uddannet projektleder med PRINCE2 certificering. Uddannelserne har lært mig om de mange facetter en leders arbejde består af teoretisk, såvel som metodisk, strategisk, praktisk og personligt og jeg favner bredt inden for både klassisk og moderne ledelsesteori.

Som tidligere leder bl.a. hos Danske Bank, har jeg arbejdet med målsætning, leanprincipper, en stram driftsstyring og kompetenceudvikling som en fast del af min hverdag. Derudover har jeg erfaring som sekretariatsleder og teamleder og har gennem årene håndteret alle ledelsesopgaver inden for rekruttering, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere og haft succes med at skabe udvikling og trivsel hos medarbejderne, med udgangspunkt i en anerkendende, synlig og empatisk ledelses – og kommunikationsstil.

Jeg er en ørn til at optimere og bidrage til den organisatoriske og strategiske udvikling i forhold til virksomheders forretningsområder og forstår at skabe rammer for forandring. Reflekterende, god til at se situationer fra mange perspektiver, en sikker og autentisk underviser og facilitator der har stor erfaring med at overskue og styre gruppeprocesser samt håndtere komplicerede organisatoriske udfordringer. Som konsulent ser jeg muligheder, sammenhænge og potentiale og løfter hurtigt niveauet hos den enkelte leder samt hos ledergrupper.

Jeg holder mig opdateret inden for ledelse og kommunikation ved at deltage på seminarer, kurser etc.

Derudover har jeg en bestyrelsesuddannelse og er uddannet yogainstruktør.