DiSC

Jeg er certificeret Everything DiSC Workplace Facilitator og kan derfor tilbyde værktøjet DiSC til brug for individuel, ledelses- og teamudvikling.

En DiSC analyse er et virkelig anvendeligt værktøj når det drejer sig om at sætte fokus på samarbejde og kommunikation. Men hvad er det i grunden værktøjet gør? Samarbejde og kommunikation involverer jo andre mennesker, men dét DiSC har fokus på, er DINE arbejdsmæssige prioriteter og tilbøjeligheder – altså hvordan du trives bedst og hvad der motiverer dig og omvendt hvad der kan stresse dig. Så analyse værktøjer skaber i den grad selvindsigt og øget forståelse for hvordan vi mennesker interagerer med hinanden.

Ved brug af DiSC kan du få øje på hvor du selv kan sætte fokus på at forbedre dine relationer til andre – via et kendskab til din egen tilgang til samarbejde og kommunikation. Så du skal altså blive klog på dig selv, før du kan begynde at kloge dig på andre!

Når I er flere – i en ledergruppe eller i et team – der får lavet hver jeres DiSC skabes et fælles sprog så I får lettere ved at tale med hinanden om jeres styrker og svagheder i forhold til samarbejde og kommunikation. DiSC er let at forholde sig til og arbejde med og kan anvendes til teambuilding, at minimerer konflikter, i en rekrutteringsproces, finde kernen i hvad der motiverer og stresser individet samt gøre det lettere at lede andre fordi værktøjet skaber en dybere forståelse af den enkelte medarbejder.

Profilen tager ca. 15 min. at udfylde og følges op af en obligatorisk, individuel opfølgende samtale hvor profiltype og svar gennemgås.

Kontakt mig på kontakt@ledelseskonsulenten.dk eller 20724460, hvis du og/eller din ledergruppe har lyst til at bedre jeres kommunikation og styrke jeres samarbejde gennem brug af DiSC. 

Jeg tilbyder både individuelle DiSC samtaler samt workshops/teambuildings med udgangspunkt i DiSC.