Dét siger tidligere kursister om “FÅ ET GODT SELVVÆRD”-kurset:

 • “Et bedre selvværd kursus hos Ellen, har været en fantastisk rejse for mig, jeg har gået til psykolog før, men Ellen har en fantastik måde, at formidle tingene videre på, man kan virkelig mærke det her er ikke noget, hun har fra en masse bøger af, det er viden hun selv enten har oplevet på egen krop, eller teknikker hun selv har udført. Ellen har virkelig fået mine øjne op, især hvad det angår at tænke ind ad, og det ikke kun altid er alle andres skyld, og lært mig at vende det negative til det positive. Og at man skal lære at sige fra, og stå ved sig selv. Vil du gøre noget godt for dig selv så vil jeg varmt anbefale Ellen. Tusind tak Ellen❤️”
  Sanne, kursist efteråret 2021 på kurset: “FÅ ET GODT SELVVÆRD
 • ”Tak for at du giver en god energi og er utrolig inspirerende som gør, at jeg får lyst til at lære meget mere om mig selv”
  Martin, kursist efteråret 2022 på kurset: “FÅ ET GODT SELVVÆRD
 • “Det har fra først Zoom møde føltes trygt, at dele helt personlige følelser og oplevelser. Intet er blevet negligeret og jeg har følt mig hørt, forstået og anerkendt, af både Ellen og de andre kursister. At være en del af en gruppe har været så givende. At høre hvad de andre gjorde sig af tanker, har været lige så givende, som selv at bidrage med mine tanker.”
  Marie, kursist på “FÅ ET GODT SELVVÆRD” efteråret 2022.
 • “Jeg har i mange år, udadtil vist omverdenen, at jeg havde styr på mit liv. Men jeg besluttede mig for at det ikke kunne være rigtigt, at jeg ikke kunne være tilfreds med mig selv! Det her kursus har for mig betydet, at jeg ikke bare har affundet mig med, at jeg er god nok, men accepterer, at jeg er god nok og fået respekt for mig selv. Jeg har oplevet efter opstart på kurset, at jeg i fritiden kommer i kontakt med flere mennesker, som gerne vil tale med mig, bare fordi jeg er mig. Jeg har åbnet mig op. Det har været hårdt at deltage fordi jeg har skulle ændre min opfattelse af mig selv, som jeg vidste var forkert, men dybt forankret i mig, i rigtig mange år. Jeg var lidt skeptisk i forhold til hvordan det skulle forløbe når der var andre deltagere med. Men de var sindssyg vigtige, uundværlige! Selv om vi var vidt forskellige, har jeg i hvert fald efter et par gange kunne relatere til deres problemstillinger, men endnu mere kunne anvende deres håndtering af en opgave og deres løsning af en problemstilling. Det at vide, at jeg ikke er den eneste i verden der ikke synes jeg er god nok, har været vigtigt. Jeg er ikke unormal eller mærkelig. Ellen har været åben, lydhør, levende og har tydeligt personlig erfaring i selv at have afprøvet opgaverne som blev stillet på kurset. Hun fik mig til at føle mig medinddraget selvom det det var en anden kursist der var fokus på. Jeg tør se folk i øjnene nu, når vi taler sammen og kigger ikke længere væk hele tiden, jeg tør smile til folk, uden de tror jeg er mærkelig. Jeg er stolt over jeg tog modet til mig at gøre noget ved det problem jeg vidste jeg havde og gennemførte kurset, til min tilfredshed. Det bragte mig længere end jeg havde tænkt. Det er en af de bedste gaver jeg nogensinde har givet mig selv og den vil vare resten af mit liv.”
  Birgitta, kursist på “FÅ ET GODT SELVVÆRD” efteråret 2021.

Jeg laver et online kursus hvor vi skal lære DIG at tænke positivt om dig selv, lære dig at sige fra og turde sige nej, få dine øjne op for at du – ikke bare er god som du er – men at du er helt fantastisk som du er! Vi skal arbejde på og med, at du får en bedre hverdag ved at sætte fokus på dit selvværd. Vi skal have styrket dit selvværd og troen på, at du er helt som du skal være og har en masse at tilbyde denne verden. Vi skal have vendt dine kritiske og negative tanker om dig selv og finde ud af hvordan du kan begynde at være god ved dig selv, behandle dig selv ordentligt og udleve HELE dig! På kurset sætter vi positive udviklingsmål for dig.

Jeg har stor erfaring med at coache og udvikle mennesker og taler med mange der har været personligt udfordret af en manglende tro på sig selv og de problemer et lavt selvværd medfører. Jeg ser mig selv som motivator og en person der både KAN og VIL støtte dig. Jeg garanterer dig, at du får min fulde opmærksomhed.

Er du klar til at udvikle dig? Så skynd dig at booke en plads (Obs! kun 8 pladser).

Du får:
1 engageret motivator/coach – det er mig!
6 x 2½ times online kursus – i et rart, fortroligt og tillidsfuldt fællesskab.
2 x 1 times onlinecoaching med mig – kun du og jeg – vi arbejder med DINE udviklingsmål/ønsker.
Redskaber og værktøjer til at skabe et godt selvværd.
Lukket Facebook gruppe hvor vi kan dele opslag, tanker og hjælp undervejs.

Datoer for kurset:
Onsdag d. 22. februar 2023 kl.17.30-20.00
? Vi aftaler et individuelt tidspunkt for coaching
Onsdag d. 8. marts 2023 kl.17.30-20.00
Onsdag d. 15. marts 2023 kl.17.30-20.00
Onsdag d. 22. marts 2023 kl.17.30-20.00
? Vi aftaler et individuelt tidspunkt for coaching
Onsdag d. 5. april 2023 kl.17.30-20.00
Onsdag d. 12. april 2023 kl.17.30-20.00

Pris:
Kr. 9.995,- ex. moms (du kan betale i 1 eller 2 rater)

Tilmelding/spørgsmål:
Skriv til kontakt@ledelseskonsulenten.dk eller ring til mig på tlf.: 20724460