Dét siger tidligere kursister om “FÅ ET GODT SELVVÆRD”-kurset:

  • “Et bedre selvværd’s kursus hos Ellen, har været en fantastisk rejse for mig, jeg har gået til psykolog før, men Ellen har en fantastik måde, at formidle tingene videre på, man kan virkelig mærke det her er ikke noget, hun har fra en masse bøger af, det er viden hun selv enten har oplevet på egen krop, eller teknikker hun selv har udført. Ellen har virkelig fået mine øjne op, især hvad det angår at tænke ind ad, og det ikke kun altid er alle andres skyld, og lært mig at vende det negative til det positive. Og at man skal lære at sige fra, og stå ved sig selv. Vil du gøre noget godt for dig selv så vil jeg varmt anbefale Ellen.
    Tusind tak Ellen 🙏🏻❤️”
    “Sanne”, kursist på “FÅ ET GODT SELVVÆRD” efteråret 2021.
  • “Jeg har i mange år, udadtil vist omverdenen, at jeg havde styr på mit liv. Mit arbejde var jeg dygtig til, mit private liv var som jeg ville have det. Men indeni har jeg altid været usikker på om jeg nu levede op til folks forventninger og det har jeg haft det dårligt med. Jeg har aldrig været ensom, men alene og har haft det godt med det. Men jeg besluttede mig for at det ikke kunne være rigtigt, at jeg ikke kunne være tilfreds med mig selv! Det her kursus har for mig betydet, at jeg ikke bare har affundet mig med, at jeg er god nok, men accepterer, at jeg er god nok og fået respekt for mig selv. Mine meninger er gode nok. Jeg er åben overfor at lytte til andres, men i sidste ende handler det om hvad der giver mening for mig at tro på. Og det giver mig ro. Jeg har oplevet efter opstart på kurset, at jeg i fritiden kommer i kontakt med flere mennesker, som gerne vil tale med mig, bare fordi jeg er mig. Jeg har åbnet mig op. Det er så cool. Det har været hårdt at deltage fordi jeg har skulle ændre min opfattelse af mig selv, som jeg vidste var forkert, men dybt forankret i mig, i rigtig mange år. Jeg var lidt skeptisk i forhold til hvordan det skulle forløbe når der var andre deltagere med. Men de var sindssyg vigtige, uundværlige!  Af en eller anden årsag (formentlig at vi alle virkelig gerne ville af med vores dårlige selvværd) har alle været åbne om sårbare emner. Selv om vi var vidt forskellige, har jeg i hvert fald efter et par gange kunne relatere til deres problemstillinger, men endnu mere kunne anvende deres håndtering af en opgave og deres løsning af en problemstilling. Det at vide, at jeg ikke er den eneste i verden der ikke synes jeg er god nok, har været vigtigt. Jeg er ikke unormal eller mærkelig. Ellen har været åben, lydhør, levende og har tydeligt personlig erfaring i selv at have afprøvet opgaverne som blev stillet på kurset. Hun fik mig til at føle mig medinddraget selvom det det var en anden kursist der var fokus på. Jeg tør se folk i øjnene nu, når vi taler sammen og kigger ikke længere væk hele tiden, jeg tør smile til folk, uden de tror jeg er mærkelig. Jeg er ikke en undskyldning for mig selv. Jeg er ikke den skønneste i verden, men jeg er sgu et godt menneske, jeg er faktisk helt okay. Jeg er stolt over jeg tog modet til mig at gøre noget ved det problem jeg vidste jeg havde og gennemførte kurset, til min tilfredshed. Det bragte mig længere end jeg havde tænkt. Jeg er ikke helt i mål, men det kommer jeg. Måske bliver jeg en dag den skønneste kvinde. Den dag hvor jeg kan modtage mundtlig anerkendelse uden at blive flov. Den dag hvor jeg ikke tænker over hvad andre har af forventninger til mig som person. Den dag hvor jeg bare er glad for at være mig – og til den kan jeg faktisk god sætte et flueben nu. Selv om jeg er glad for at kurset er slut, er jeg lidt misundelig på dem som melder sig på næste gang. Det er en af de bedste gaver jeg nogensinde har givet mig selv og den vil vare resten af mit liv.”
    “Birgitta”, kursist på “FÅ ET GODT SELVVÆRD” efteråret 2021.

JEG laver et online kursus hvor vi skal lære DIG at tænke positivt om dig selv, lære dig at sige fra og turde sige nej, få dine øjne op for at du – ikke bare er god som du er – men at du er helt fantastisk som du er! Vi skal arbejde på og med, at du får en bedre hverdag ved at sætte fokus på dit selvværd. Vi skal have styrket dit selvværd og troen på, at du er helt som du skal være og har en masse at tilbyde denne verden. Vi skal have vendt dine kritiske og negative tanker om dig selv og finde ud af hvordan du kan begynde at være god ved dig selv, behandle dig selv ordentligt og udleve HELE dig! På kurset sætter vi positive udviklingsmål for dig.

Jeg har stor erfaring med at coache og udvikle mennesker og taler med mange der har været personligt udfordret af en manglende tro på sig selv og de problemer et lavt selvværd medfører. Jeg ser mig selv som motivator og en person der både KAN og VIL støtte dig. Jeg garanterer dig, at du får min fulde opmærksomhed.

Er du klar til at udvikle dig? Så skynd dig at booke en plads (Obs! kun 8 pladser).

Du får:
1 engageret motivator/coach – det er mig!
6 x 2½ times online kursus – i et rart, fortroligt og tillidsfuldt fællesskab.
2 x 1 times onlinecoaching med mig – kun du og jeg – vi arbejder med DINE udviklingsmål/ønsker.
Redskaber og værktøjer til at skabe et godt selvværd.
Lukket Facebook gruppe hvor vi kan dele opslag, tanker og hjælp undervejs.

Datoer for kurset:

Torsdag d. 1. september 2022 kl.17.30-20.00
? Vi aftaler et individuelt tidspunkt for coaching
Torsdag d. 15. september 2022 kl.17.30-20.00
Torsdag d. 22. september 2022 kl.17.30-20.00
Torsdag d. 29. september 2022 kl.17.30-20.00
? Vi aftaler et individuelt tidspunkt for coaching
Torsdag d. 13. oktober 2022 kl.17.30-20.00
Torsdag d. 27. oktober 2022 kl.17.30-20.00


Pris:
Kr. 4.999,- ex. moms (du kan betale i 1 eller 2 rater)

Tilmelding/spørgsmål:
Skriv til kontakt@ledelseskonsulenten.dk eller ring på tlf.: 20724460